20.9 C
Badalona
martes, octubre 3, 2023
spot_img

Badalona acollirà el diumenge 26 de març la primera prova del Circuito de Carreras PONLE FRENO 2023 

Avui ha tingut lloc a Madrid l’acte de presentació del calendari del Circuito de Carreras de PONLE FRENO, punt de trobada de les ciutats compromeses amb la Seguretat Viària que impulsa ATRESMEDIA i la Fundació AXA. La ciutat de Badalona, el pròxim 26 de març serà el primer escenari d’aquest esdeveniment, a continuació Saragossa (14 de maig), Màlaga (10 de juny), València (17 de juny), Pontevedra (26 de juny), Vitòria (24 de setembre), Santander (1 d’octubre), Madrid (19 de novembre) i finalitzarà a Las Palmas de Gran Canària (17 de desembre). 

En totes les ciutats es podrà participar en la modalitat de 5 o 10 quilòmetres i hi haurà també curses infantils, excepte en la prova de Madrid. A més, les edicions corresponents a Màlaga, València i Pontevedra seran proves nocturnes, una novetat més en 2023, ja que s’incrementa el nombre de convocatòries en aquesta modalitat. 

Informació sobre la prova a Badalona 

https://www.rockthesport.com/es/evento/ponle-freno-badalona-2023

Finalitat solidària 

La recaptació que s’aconsegueix gràcies a les inscripcions de les carreres i que es destina, des del principi i de manera íntegra, a projectes en suport a víctimes d’accidents de trànsit, és un clar exemple que reflecteix la filosofia amb la qual va néixer aquesta iniciativa de traspassar les pantalles i les ones per a crear un impacte directe en la societat. L’any passat, el Circuit de Carreras PONLE FRENO va tancar 2022 amb una recaptació de més de 220.000 euros a favor d’aquests projectes i va assolir més de 23.000 inscrits en les seves convocatòries. 

Acte de presentació 

A la presentació de la nova edició del Circuito de Carreras de PONLE FRENO han estat presents els representants de les ciutats participants així com Martín Fiz, campió del món de marató; Manu Sánchez, director de ‘Notícies de la mañana” d’Antena 3 i amb la novetat enguany d’Abel Antón, campió del món de marató. 

En representació de l’Ajuntament de Badalona ha estat a l’acte de presentació la quarta tinent d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Salut i Esports de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González. La regidora ha remarcat que: “estem orgullosos que Badalona, sigui una vegada més, el punt de partida d’aquesta iniciativa tan important i amb tanta rellevància que uneix l’esport amb una noble causa com és la conscienciació sobre la Seguretat Vial”. “Badalona és una ciutat que connecta esport i salut, i en aquest cas encara és més forta aquesta connexió perquè si la iniciativa Ponle Freno remarca la importància de la prevenció i la seguretat viària, hem de recordar que a la ciutat tenim l’Institut Guttman una referència mundial en el tractament i rehabilitació de les persones que han estat víctimes d’accidents de trànsit”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,635SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles