22 C
Badalona
jueves, junio 1, 2023
spot_img

Inici del cicle de debats organitzat per Tusgsal Direxis i la Fundació per a la Seguretat Pública

Aquest proper dijous, 2 de febrer, comença a Badalona el cicle de debats sobre «Seguretat i transport públic. Qualitat, seguretat i convivència» organitzat per Tusgsal Direxis i la Fundació per a la Seguretat Pública. L’acte tindrà lloc a l’Hotel Marina Badalona (Av. Eduard Maristany, 227) a partir de les 9 hores i tindrà com a tema principal el transport públic. El cicle continuarà el mes de març amb dues sessions més, una dedicada a seguretat i gènere, i l’altra al transport públic com a espai de convivència.

Aquest és el programa complert de l’acte:

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,627SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles