15.4 C
Badalona
martes, abril 16, 2024
spot_img

Restauració i locals d’oci podran tancar mitja hora més tard durant la celebració de la Copa del Rei de bàsquet a Badalona 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha signat un Ban segons el qual la restauració i els locals d’oci podran ampliar el seu horari per oferir un millor servei als assistents a la celebració de la Copa del Rei de bàsquet que tindrà lloc a Badalona del 17 al 19 de febrer. 

L’horari de les activitats recreatives de bar musical, restaurant musical, sala de concert, cafè teatre, cafè concert, restaurant, bar, restaurant bar i saló de banquets poden perllongar l’horari màxim de tancament en trenta minuts sobre l’horari general. Pel que fa a les discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacle l’ampliació és de quaranta-cinc minuts sobre l’horari general de tancament. 

L’alcalde assenyala en el ban que “durant aquests dies potser podrem deixar de banda les preocupacions, els problemes i l’habitual tràfec del nostre dia a dia per intentar celebrar i assaborir, tots els veïns i veïnes, uns dies en què ha de primar els valors de la solidaritat de l’esport” i fa una crida a la ciutadania de gaudir del bàsquet i de la ciutat.  

Així mateix, l’alcalde afegeix que: “Espero que aquest torneig sigui una festa de la convivència i us demano paciència i comprensió per les possibles limitacions d’aparcament i de circulació per tal de desenvolupar tots els actes de la Copa amb seguretat i per a un millor lluïment de la ciutat cap a l’exterior”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles