26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’Hospital de l’Esperit Sant serà un dels punts de donació de la Marató de Donants de Sang de Catalunya

El proper dimecres, 18 de gener, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant es convertirà en un dels punts de donació de la Marató de donants de sang de Catalunya que arrenca el proper divendres. Es podrà donar sang de 9 a 13h i de 16 a 20h al vestíbul de la sala d’actes de la FHES.

Segons el Banc de Sang durant el 2023 caldran 260.000 donacions per atendre les necessitats dels pacients de Catalunya.Gràcies a aquestes donacions es poden assegurar tots els tractaments dels malalts, i en cap moment ha falta sang als hospitals catalans.

3 de cada 10 transfusions de sang que requereixen els pacients són per a tractaments de càncer. De fet, aquest tipus de malalties són les que més sang consumeixen, per davant de les malalties de l’aparell digestiu, com hemorràgies intestinals, i la salut cardiovascular, com els infarts.

Donar sang sona bé

Sota el lema “Donar sang sona bé” el Banc de Sant s’ha proposat el repte d’arribar a les 10.000 donacions en una setmana i poder remuntar les reserves de sang, afectades pel Nadal i la temporada de grip. Enguany, la campanya gira entorn els àudios de whatsapp i la força que aquests tenen per animar més persones a apuntar-se a la donació.

A través d’àudios de persones conegudes, com la Judit Mascó, Tomàs Molina o Jordi Sanchez, entre altres; de persones que han necessitat sang i de persones implicades en la donació volem omplir les converses de whatsapp amb notes de veu animant a donar sang. I és que 9 de cada 10 catalans utilitzen el whatsapp com a eina principal de comunicació i només el 2% d’aquests són donants.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles