14.7 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

700 infants del Barcelonès Nord han rebut joguines noves amb la campanya de Creu Roja d’enguany

Creu Roja al Barcelonès Nord ha repartit 3.500 joguines a un total de 357 famílies que es troben en situació de vulnerabilitat al Barcelonès Nord amb la campanya #ElsSeusDretsEnJoc d’enguany. D’aquesta forma, 700 infants han pogut rebre joguines noves i gaudir del seu dret al joc en unes dates tan assenyalades. 

La campanya, que es va iniciar a finals de novembre amb un acte en col·laboració amb el Club Joventut Badalona, ha finalitzat amb l’entrega dels lots a les famílies beneficiàries, formats per 4-5 joguines adaptades a les edats dels infants, i ha comptat amb la implicació de més de 20 persones voluntàries. Gràcies al seu suport, s’han pogut dur a terme les diferents tasques que componen la campanya, com els actes de recollida, la classificació i l’entrega final a les famílies. Una altra part destacada de la campanyasón els tallers de sensibilització per a les famílies beneficiàries i per a la ciutadania en general sobre la importància educativa del joc. En total han estat 13 tallers els que s’han impartit enguany. 

La importància de la col·laboració ciutadana i de les entitats i empreses 

D’altra banda, els resultats han estat possibles un any més gràcies a la ciutadania que ha col·laborat amb donacions econòmiques o que ha portat joguines noves als diversos punts de recollida, la gran majoria vinculats als esdeveniments i activitats organitzats per diverses entitats i empreses dels municipis del Barcelonès Nord. En el cas de Santa Coloma de Gramenet, la iniciativa s’ha englobat dins la campanya Municipal “Santa Coloma Solidària també a Nadal”, amb actes com la cursa popular “La Nadalenca”, entre d’altres. 

Creu Roja vol agrair el seu suport a totes aquestes persones i a les empreses i entitats que, un any més, s’han volgut sumar perquè cap infant es quedi sense joguina: 

Santa Coloma de Gramenet: Escola de dansa Yolanda Valero, establiments i bars d’oci de la Nit Solidària (Yesterday, Línea Uno, Floren’s, Joco, Don Martin, Times Casanovas), l’Excèntrica, Fundació Hospital Esperit Sant, Territori Bàsquet Colomenc, DRAFT Santa Coloma de Gramenet, Running Vigia, Motoristas Imperial, Hermandad Nuestra Señora del Rocío “Los Varales”, Bdance. 

Sant Adrià del Besòs: Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, PSC de Sant Adrià del Besòs, Clínicas Dental Mayo, Clínica Dentobucal, Bar SUAU, TUCANS, RCD Espanyol, CEM La Verneda, FECDAS, Fundació Tallers; Asociación de Mujeres Bienvenidas. 

Badalona: Aritex, Decathlon Badalona,Carrefour de Montigalà, Finques Badalona, Cortijosa SL, Associació Esportiva Minguella, Clínicas Dental Mayo, Miquel Antoja, Centro Quiropráctico Pura Vida. 

La importància del joc durant tot l’any 

La importància del dret al joc no només està present a Creu Roja a Nadal, sinó també al llarg de tot l’any amb la iniciativa “La joguina educativa”, que Creu Roja Joventut duu a terme per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. Per això, les joguines repartides amb la campanya són noves – ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies-, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles