11.7 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

24 aspirants inicien avui el curs a l’Escola de Policia de Catalunya per formar part de la Guàrdia Urbana de Badalona 

Aquest dilluns han començat el curs a l’Escola de Policia de Catalunya 24 aspirants que s’incorporaran al cos de la Guàrdia Urbana de Badalona. Les persones candidates es formaran durant els pròxims mesos després d’haver superat les proves dels dos processos de selecció, d’11 i 21 places respectivament, que estaven en marxa. Els aspirants a agent s’instruiran durant 1.100 hores a l’escola de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya situat a Mollet del Vallès, posteriorment faran un període de pràctiques i, finalment, s’incorporaran al cos policial municipal. 

El curs de formació bàsica per a policies capacita als aspirants per exercir les funcions bàsiques d’un servei policial, entès com a servei públic, d’acord amb un concepte ampli de seguretat i reforçant la transmissió de valors. 

El sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado, ha explicat que “la incorporació d’aquests aspirants a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i la seva posterior integració al cos de la Guàrdia Urbana de Badalona ens permet continuar millorant i ampliant la policia municipal i apropar-nos a un nou model policial amb més recursos tant físics com materials”. Carneado ha recordat que “aquest darrer any ja hem incorporat 20 agents i ara portem a l’escola de policia 24 més, recuperant així tota una promoció de places que es van perdre l’any 2021 per la gestió de l’anterior govern, i que va propiciar que Badalona fos l’única ciutat catalana que no va enviar agents a l’ISPC”. “Des del Govern municipal volem continuar ampliant el cos a la vegada que dotem de millors condicions i recursos als agents que ja formen part de la Guàrdia Urbana”, ha afegit el regidor. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles