20.9 C
Badalona
martes, octubre 3, 2023
spot_img

El Joventut de Badalona entrega regals als nens i nenes ingressats a Can Ruti

Una representació del Club Joventut Badalona, encapçalada pel president Juanan Morales, ha fet la tradicional entrega de regals als nens i nenes ingressats a la planta de pediatria i a l’UCI neonatal de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

Guillem Vives, Albert Ventura, Yannick Kraag, Mariona Teixidó, Paula Garcia i Alexus Johnson ha sigut els encarregats de visitar les habitacions dels nens i nenes després de dos anys sense haver pogut fer-la presencialment.

L’acte ha començat al vestíbul, on l’expedició verd-i-negre s’ha fet la foto de grup amb part del quadre mèdic de l’hospital. A continuació, l’equip ha pujat a la setena planta, la de Pediatria, on han entregat regals, s’han fet fotos i han compartit moments d’emoció i alegria amb les famílies.

Cosasderegalo.com i les treballadores i treballadors d’IKEA Badalona han col·laborat oferint els regals i obsequis entregats pels jugadors/es verd-i-negres als nens i nenes de Can Ruti, així com Avantgrup, que ha prestat l’autocar que ha desplaçat l’equip fins a l’hospital.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,635SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles