25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Badalona acull aquest diumenge 18 de desembre la cursa Sant Silvestre RACC 

La cursa Sant Silvestre RACC Badalona, Gran Premi Hyundai Motorprim tindrà lloc aquest diumenge 18 de desembre amb dos circuits de 5 i 10 quilòmetres i també es disputarà la prova Sant Silvestre Kids, unes curses infantils dirigides a nens i nenes de fins a 13 anys en un circuit situat a la rambla del Gorg. 

La sortida dels circuits grans estarà situada a l’avinguda d’Alfons XII, davant del Palau Municipal d’Esports, a diferència de les dues primeres edicions (els anys 2019 i 2020) amb sortida al passeig Marítim. L’arribada estarà situada a la rambla del Gorg.  

L’hora de sortida la cursa de 5k serà a les 9.15 hores, la sortida de 10k a les 10 hores i a partir de les 11.30 hores les curses Kids. 

La cursa Sant Silvestre RACC Badalona combina el vessant competitiu, amb la participació d’esportistes d’elit, amb la participació ciutadana i un aspecte més lúdic, amb premis per als participants millors disfressats i la millor comparsa disfressada. A més, la cursa també col·labora amb iniciatives solidàries amb aportacions a la Creu Roja del Barcelonès Nord per ajudar als col·lectius més vulnerables. 

Per a les inscripcions, i més informació sobre la cursa, cal visitar el web: https://www.santsilvestre.com/  

La recollida de la borsa del corredor i els dorsals es podrà fer dissabte 17 de desembre de 10 a 20 hores a la Fira del Corredor que es trobarà a l’antiga fàbrica de la CACI, a l’avinguda d’Eduard Maristany, 191 (accés des del passeig Marítim). Diumenge també es podran recollir els dorsals a partir de les 8 del matí a la zona de l’arribada a la rambla del Gorg de Badalona. 

Aquest migdia a la sala de premsa de l’edifici el Viver de l’Ajuntament de Badalona ha tingut lloc la presentació oficial de la cursa. En aquest acte, la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; ha fet una crida a la participació “perquè la Sant Silvestre és una cursa d’un gran nivell esportiu, amb un recorregut magnífic per a fer bones marques, i també és una activitat esportiva i lúdica que destaca pel seu magnífic ambient”.  

En la presentació també hi ha participat la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich; el responsable de màrqueting de Hyundai Motorprim, Javier López i el responsable de màrqueting de RACC, Albert Puigdemont. 

També hi ha estat present el director tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López, i alguns dels atletes d’elit que participaran en les proves de 5 i 10 quilòmetres. Entre els principals atletes que han confirmat la seva participació destaquen a la prova de 10 quilòmetres Ilias Fifa, Aarón Las Heras, Jaume Leiva, Jordi Garcia, Driss Lakhouja, Juan Padra Malagón, Bernat Kun i Oriol Ramírez. A la prova de 5 quilòmetres destaquen Carlos Sáez, Jordi Pujol i Paula Blasi. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles