21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

El Grup Belles Arts del Museu de Badalona presenta una exposició col·lectiva de pintura a l’Escola del Mar homenatge a Rafael Pujals 

El pròxim diumenge 4 de desembre, a les 12 del migdia, a l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, tindrà lloc la inauguració de l’exposició col·lectiva de pintura com homenatge a Rafael Pujals del Grup Belles Arts del Museu de Badalona. 

Es tracta d’una mostra on els artistes del Grup Belles Arts distingeixen l’obra d’un aquarel·lista badaloní que pintava entorns propis amb una mirada romàntica plena de llum i de color que volen traslladar a un mar de sensacions i de sentiments. 

L’exposició es podrà veure fins el 31 de desembre i es podrà visitar el diumenge de la inauguració de les 12 a les 14 h i tots els dies d111 a 13 hores i, també, de divendres a diumenge de 18 a 20 hores. 

L’exposició està situada a la sala d’exposicions de l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins passeig de la Rambla, 37, Badalona.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles