14.3 C
Badalona
lunes, noviembre 28, 2022
spot_img

La iniciativa “A Badalona som Bons!” injectarà al comerç local 377.500 euros 

L’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Cambra del Barcelonès Nord, de la Federació de Comerciants Badalona Comerç, de Badalona Restauració i dels Mercats Municipals de la ciutat, posen en marxa la iniciativa de bons de descompte “A Badalona som Bons!” per impulsar el comerç de proximitat, contribuir a la promoció dels negocis locals i ajudar els ciutadans a fer front a la inflació de preus en la seva cistella de la compra.  

La campanya l’han presentada avui al passeig de la Salut l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents; el president de la Cambra territorial del Barcelonès Nord, Pere Alemany; i la presidenta de l’Associació de comerciants de La Salut, Nuria Rodríguez. 

Compra i descàrrega dels bons 

Amb l’eslògan “A Badalona som Bons!”, la campanya de promoció oferirà un màxim de tres bons de descompte per un import de 10 euros cadascun (pagant sis euros per cada bo), a totes les persones empadronades a la ciutat de Badalona i que tinguin més de 18 anys, per ser emprats en les compres als comerços adherits a la iniciativa. Concretament, s’activarà durant la campanya la plataforma badalona.bonoconsumo.es perquè es puguin adquirir els bons de descompte instantàniament i consultar la relació dels establiments adherits. La iniciativa, que es posarà en marxa el pròxim dilluns, 28 de novembre i s’allargarà fins al dissabte 24 de desembre, permetrà gaudir de fins a 30 euros en bons, només pagant 18 euros. D’aquesta manera la campanya ofereix un descompte d’un 40% en les compres realitzades als establiments adherits a la campanya. 

Aquesta acció injectarà al comerç badaloní un total de 377.500 €, dels quals l’Ajuntament de Badalona subvenciona fins a un 40%, és a dir: 151.000 €. En total es pretén posar a disposició dels badalonins i badalonines 37.750 bons per tal de poder utilitzar-se entre el comerç adherit, contribuint-ne al seu coneixement i dinamització. 

Punt d’atenció presencial 

Tanmateix, i per tal d’apropar els beneficis al conjunt de la població, es posarà en marxa un punt d’atenció presencial on adquirir els bons a l’Oficina de Turisme de Badalona, situada al carrer de Francesc Layret, 78-82. Aquest punt funcionarà des del 28 de novembre fins al 5 de desembre, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 20 hores. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,626SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles