15.2 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

Comença a Sant Roc la primera de les sessions que portaran als sis districtes el debat ciutadà Repensem Badalona 

El debat Badalona més inclusiva i amb igualtat d’oportunitats, que ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Cívic Sant Roc al Districte 6, ha obert el cicle de sis sessions que portarà a tots els districtes de la ciutat les sessions de debat ciutadà Repensem Badalona que tracten els principals reptes que afronta la ciutat. 

L’Ajuntament ha organitzat aquestes sessions, que són obertes a tothom, per promoure el debat i el contrast d’arguments entre el conjunt de la ciutadania, i entre aquesta i els responsables municipals. Les sessions se celebren en tots els districte de la ciutat i aborden una temàtica diferent. Les propostes que es recullin en les sis sessions es tractaran al Consell de Ciutat que s’ha de celebrar el pròxim mes de desembre. 

Han obert la primera sessió de debat ciutadà la segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, i la regidora de l’Àrea de Joventut, Participació Ciutadana i Coordinació Territorial de l’Ajuntament de Badalona, Andrea Zapata, qui ha assenyalat que: “aquestes sessions són fruit d’un compromís adquirit pel Govern amb l’objectiu d’escoltar i recollir les propostes de la ciutadania per millorar Badalona”. “És des del diàleg i des de la col·laboració entre els veïns i les veïnes i les institucions, des del compromís i des de la corresponsabilitat de tothom, que podrem avançar en la construcció de la Badalona del futur”, ha conclòs la regidora. 

Les sessions de debat pendents als districtes són les següents: 

  • Badalona Més Segura i amb Administracions Eficients, en el Districte 4 (Centre Cívic La Salut). 27 d’octubre, a les 18 hores. 
  • Badalona Més Afavoridora de l’Economia Urbana i Innovadora, en el Districte 3 (Mercat de Pomar). 3 de novembre, a les 18 hores. 
  • Badalona Més Connectada i Verda, en el Districte 2 (Centre Cívic Can Cabanyes). 10 de novembre, a les 18 hores. 
  • Badalona Més Saludable i Educadora, en el Districte 1 (Edifici municipal El Viver). 17 de novembre, a les 18 hores. 
  • Badalona Més Sostenible, en el Districte 5 (Sala Polivalent del Port). 24 de novembre, a les 18 hores. 

Repensem Badalona, cap a un nou Consell de Ciutat 

Repensem Badalona és un procés participatiu, obert a la ciutadania, que té per objectiu establir l’agenda de la ciutat que es traslladarà al Consell de Ciutat de Badalona i, posteriorment, fer-la arribar al Ple municipal. Tothom pot participar en els debats presencials als districtes i també llançar una proposta o comentar aquelles ja existents a la plataforma, amb l’únic requisit de registrar-se. 

Enllaç: https://participa311-badalona.diba.cat/users/sign_up 

Cal recordar que per participar en les diferents sessions de debat als districtes és necessari confirmar l’assistència a través del correu electrònic: participacio_ciutadana@badalona.cat

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles