21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Les sessions de debat ciutadà Repensem Badalona per tractar els principals reptes que afronta la ciutat es faran als districtes entre el 13 d’octubre i el 24 de novembre de 2022 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la regidora de l’Àrea de Joventut, Coordinació Territorial i Participació Ciutadana, Andrea Zapata, han presentat aquest dimecres les sis sessions de debat ciutadà Repensem Badalona que es faran als districtes de la ciutat entre el 13 d’octubre i el 24 de novembre de 2022.  

L’Ajuntament ha organitzat aquestes sessions obertes a la ciutadania per tractar els principals reptes que afronta Badalona. Cadascuna de les sessions se celebrarà en un districte de la ciutat i tractarà una temàtica diferent. Les propostes que es recullin en aquestes sis sessions es tractaran al Consell de Ciutat que se celebrarà el proper mes de desembre.  

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan consultiu i de participació de l’Ajuntament en el qual els representants municipals i de la ciutadania debaten les grans línies estratègiques de Badalona.  

Calendari de les sessions de debat 

1a sessió. Districte 6 

Badalona més inclusiva i amb igualtat d’oportunitats 

13 d’octubre, a les 18 hores 

Centre Cívic Sant Roc (C. de Sant Joan Evangelista, s/n) 

2a sessió. Districte 4 

Badalona més segura i amb administracions eficients 

27 d’octubre, a les 18 hores 

Antic Escorxador (C. de Don Pelai, 22) 

3a sessió. Districte 3 

Badalona més afavoridora de l’economia urbana i innovadora 

3 de novembre, a les 18 hores 

Casal Cívic Pomar (av. Sabadell, s/n) 

4a sessió. Districte 2 

Badalona més connectada i verda 

10 de novembre, a les 18 hores 

Centre Cívic Can Cabanyes (Rbla. de Sant Joan, 59) 

5a sessió. Districte 1 

Badalona més saludable i educadora 

17 de novembre, a les 18 hores 

Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó (C. de Pompeu Fabra, s/n) 

6a sessió. Districte 5 

Badalona més sostenible 

24 de novembre, a les 18 hores 

Sala polivalent del Port de Badalona 

Les persones interessades a assistir a aquestes sessions de debat han de confirmar la seva assistència a través del correu electrònic participacio_ciutadana@badalona.cat

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha refermat la importància d’aquestes sessions de debat ciutadà “perquè permeten conèixer de primera mà el que pensa i el que necessita la ciutadania de Badalona des d’un diàleg honest i proper i, a partir d’aquí, poder elaborar un recull d’iniciatives que s’abordaran en el Consell de Ciutat del mes desembre”. Guijarro ha destacat que “el Consell de Ciutat torna a organitzar-se després de 10 anys sense haver estat convocat” i ha assegurat que “evitarem que aquest fet es torni a repetir per tal de garantir que els espais de reflexió conjunta i la relació entre el Govern i la ciutadania són fluids i permanents”. L’alcalde ha animat la ciutadania a “assistir i participar en aquestes sessions per continuar teixint una relació forta i productiva entre tots els actors de la ciutat”.  

Per la seva banda, la regidora de l’Àrea de Joventut, Coordinació Territorial i Participació Ciutadana, Andrea Zapata, ha indicat que “aquestes jornades són fruit d’un compromís adquirit amb la ciutadania des del Govern, ja que el diàleg i la col·laboració entre els veïns i veïnes i les institucions és imprescindible perquè la ciutat avanci”. Zapata ha remarcat que “desprès de deu anys sense celebrar el Consell de Ciutat, tenim una oportunitat per debatre, recollir opinions i propostes, per tal de repensar la Badalona que volem des del compromís i la corresponsabilitat”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles