19.6 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

La Màgic BDN Running tornarà a omplir Badalona d’esport i solidaritat el pròxim 16 d’octubre 

Badalona torna a tenir una cita amb l’esport popular i la solidaritat el pròxim diumenge 16 d’octubre amb la Màgic BDN Running, que enguany celebra la seva 11a edició amb l’objectiu de tornar a omplir els carrers de la ciutat de l’ambient esportiu, solidari i festiu que caracteritza la prova. Com a principal novetat, enguany la cursa recupera els seu tres circuits principals (5 kilòmetres, 10 kilòmetres i infantil), que tindran com a punt de sortida la plaça Josep Tarradellas i recorreran els llocs més emblemàtics de la ciutat, com la façana marítima, el passeig de la Rambla o el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús.    

La jornada començarà amb la sortida a les 9.15 hores de la cursa de 5 kilòmetres, continuarà amb la de 10 kilòmetres a les 10 hores, i finalitzarà amb el circuit infantil, que s’iniciarà a 11.45 hores. Les inscripcions per a les tres proves continuen obertes a través de la pàgina web de la Màgic BDN Running, on es pot consultar tota la informació relativa a la cursa.  

La Màgic BDN Running es caracteritza per tenir un corregut ràpid i molt pla, ideal tant per a fer marques com per iniciar-se al món del running. A més, la prova inclou un vessant solidari, ja que un any més es fa un homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir el 2012 a causa de leucèmia. Per aquest motiu, l’organització dona 1 euro de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras a favor de la lluita contra aquesta malaltia i promociona el “Dorsal Imparable”, una inscripció especial per a aquells participants que vulguin fer una donació íntegra a la Fundació. Gràcies a aquest compromís solidari, durant les 10 edicions anteriors la Magic BDN Running ha recaptat gairebé 50.000 euros.   

Tots els detalls de l’esdeveniment s’han donat a conèixer aquest dilluns al matí en un acte de presentació que ha comptat amb la presència de Rubén Guijarro, alcalde de Badalona; Teresa González, 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona; Guillem Franquesa, membre de la direcció tècnica de la Màgic BDN Running; Sílvia Valls, responsable de màrqueting del centre comercial Màgic Badalona; Enric Carreras, director mèdic i director del registre de donants de medul·la òssia de la Fundació Josep Carreras; i el doctor Evarist Feliu, vicepresident de la Fundació Josep Carreras. 

Durant la presentació, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que “la cursa BDN Running està plenament en consonància amb els valors i l’orgull de ciutat que volem promoure i recuperar, aquesta prova reuneix els ingredients que volem associar a la Badalona del futur com són l’esport, la investigació, la solidaritat, la promoció del comerç i l’economia local”. A més, ha afegit, l’alcalde, “aquesta cursa ens permet fer esport, ser solidaris i gaudir durant el seu recorregut d’alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat, i acabar a la plaça Josep Tarradellas, centre geogràfic de Badalona”.  

Per la seva part, Guillem Franquesa, ha assegurat que “aquesta edició de la Magic BDN Running serà la millor de les viscudes fins ara”. Franquesa ha remarcat que “la gent té ganes de recuperar al 100% la normalitat, de tornar-se a reunir per fer esport i gaudir de la nostra ciutat”, i ha afegit que “això ha estat possible gràcies a la col·laboració de tots els que han aportat el seu gra de sorra: des de patrocinadors a col·laboradors i voluntaris, tots sumem i això és el que ens fa grans”. Amb aquesta declaració, Franquesa ha volgut fer una clara al·lusió al lema escollit per aquesta edició de la cursa, que és “El que ens fa grans”, fent  referència al fet que ja fa onze anys que la Magic BDN Running uneix a tots els badalonins i badalonines amb l’esport i solidaritat. 

Durant la roda de premsa també s’ha presentat la samarreta oficial de la cursa que, enguany, vol mostrar l’esperit del circuit amb unes línies que expressen els punts més emblemàtics pels quals transcorre la cursa. Amb aquest disseny es vol fer palès l’orgull de tots els badalonins i badalonines de formar part d’aquesta gran ciutat i, a la vegada, de la seva cursa més important.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles