18.8 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

Badalona commemora aquest divendres el Dia internacional de la Gent Gran amb un acte institucional al Teatre Zorrilla 

L’Ajuntament de Badalona commemora el Dia internacional de la Gent Gran amb un acte institucional que tindrà lloc al Teatre Zorrilla el pròxim divendres 30 de setembre a les 16.45 hores. L’esdeveniment estarà conduït pel periodista Miquel López i inclourà la lectura del manifest de la jornada a càrrec de representants d’entitats de gent gran de la ciutat i el parlament de Ruben Guijarro, alcalde de Badalona.   

Posteriorment, els assistents podran gaudir de l’obra de teatre musical Las historias del abuelo Pepe, a càrrec de la companyia WeColorMusic. Es tracta d’una obra musical de petit format que té com a eix vertebrador quatre històries basades en fets reals que neixen a través de les converses entre un avi i una néta, on es plasmen les vivències de la persona gran així com les contradiccions i reflexions que surten en aquest intercanvi generacional. L’obra parla sobre aspectes de la vida quotidiana que tothom ha experimentat en algun moment o altre i aborda temes tan universals com la gestió del temps, les pors i inseguretats, l’ús de les xarxes socials o la memòria històrica. Amb l’humor i el dinamisme per bandera, Las historias del abuelo Pepe posen de manifest com de diferent es pot concebre una mateixa realitat segons si els ulls que se la miren van néixer abans de la Guerra Civil o després de les Olimpíades del 92. 

Per accedir al teatre els assistents hauran de portar les invitacions que s’han repartit entre les entitats i casals de gent gran de la ciutat i que ja estan exhaurides. 

1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran 

El Dia internacional de la Gent Gran, que se celebra l’1 d’octubre, és una jornada instituïda per les Nacions Unides l’any 1990 que insta a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic, així com vetllar per una vellesa digna i segura. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles