Aquest diumenge 18 de setembre es posa en marxa un nou cicle d’activitats de la Jugatecambiental al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona. En aquesta nova edició s’han tornat a programar diverses activitats i tallers destinats al públic familiar i, especialment, als més petits. El cicle de tardor es desenvoluparà durant dotze diumenges i es tancarà el 4 de desembre. 

La Jugatecambiental és un espai on les famílies amb nens i nenes poden compartir una estona de joc i d’experimentació mentre coneixen els valors dels parcs metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. Les activitats es fan entre les 11:30 i les 13:30 hores al costat de l’antic bar, situat a tocar dels jocs infantils. 

El projecte de la Jugatecambiental a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. 

Per a més informació, es pot trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviant un correu electrònic a mediambient@badalona.cat  

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí