12.3 C
Badalona
viernes, abril 26, 2024
spot_img

Les Escoles bressol municipals de Badalona inicien el curs amb les 480 places públiques ocupades 

Les cinc Escoles Bressol Municipals de Badalona han començat aquest dilluns el curs escolar. Aquests centres disposen de 480 places públiques que enguany han quedat totalment cobertes. El curs s’ha obert amb un període d’adaptació i familiarització en què els infants han d’anar acompanyats per familiars per facilitar el procés d’adaptació al nou espai i a les noves mestres. Per afavorir aquest procés, que durarà fins al pròxim divendres 23 de setembre, s’han dissenyat dos torns per a l’adaptació. 

La principal novetat d’aquest any és l’escolarització gratuïta per a l’alumnat d’Infantil 2 de les escoles bressol públiques, tant a les 5 municipals com a les 2 de la Generalitat. La gratuïtat inclou l’escolarització en l’horari habitual. 

A Badalona, s’han ofert un total de 351 places públiques d’Infantil: 279 corresponents a les cinc Escoles Bressol Municipals i 72 a les escoles del Departament d’Educació de la Generalitat. 

La 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Aïda Llauradó, ha valorat que “en aquest curs hi ha hagut un increment de la demanda d’escoles bressol fet que ha propiciat l’augment de la llista d’espera, ja que, com en anys anteriors, totes les places públiques han quedat ocupades”. Davant aquesta situació, Llauradó ha anunciat que “la regidoria d’Educació està posant en marxa la valoració de la demanda educativa treballant amb dades per identificar quines necessitats té la ciutat en matèria de places públiques”. En aquest sentit, la regidoria ha posat en marxa la Comissió de Planificació Escolar del Consell d’Educació Municipal, que es va convocar abans de final de curs.  

Llauradó, ha destacat que “tenim unes escoles bressol públiques de qualitat amb un projecte educatiu innovador, unes bones infraestructures que permeten a l’infant desenvolupar-se i créixer en un entorn de qualitat, alhora que molt bones professionals docents que acompanyen els infants i les famílies en el procés de socialització de l’etapa de zero a tres anys”. A més d’això, la regidora ha assegurat que “Amb els canvis que ha posat en marxa la regidoria d’Educació aquest curs també es garanteix el 100% de la demanda de menjador i altres millores per a infants amb necessitats educatives específiques”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles