12.5 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

El passeig Marítim de Badalona acull aquest dissabte la 1a Fira de l’Esport 

El passeig Marítim de Badalona, a l’altura del carrer de Cervantes, acollirà dissabte vinent 3 de setembre la 1a Fira de l’Esport que comptarà amb la participació de més de 30 entitats. Des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit en aquest espai tindran lloc nombroses activitats esportives per a donar a conèixer als visitants de la Fira els esports que es poden practicar a Badalona i per promocionar les entitats i els clubs que fomenten l’esport a la ciutat. 

A la Fira de l’Esport també s’instal·larà un rocòdrom amb tirolina i un pont tibetà de vuit metres d’alçada. A més, al Port de Badalona es presentaran diverses xerrades tècniques dirigides a esportistes, tècnics i ciutadania en general. Totes les activitats seran gratuïtes. 

Guia d’entitats esportives 

A la Fira de l’Esport també es farà difusió del llibret digital on es pot trobar tota la informació dels esports i dels clubs esportius amb presència a la ciutat. La Guia d’entitats esportives es podrà consultar o descarregar des del web de l’Ajuntament i els visitants a la Fira de l’Esport ho podran fer des dels seus dispositius mòbils activant un Codi QR que trobaran a diversos cartells a la Fira. A la Guia es podrà consultar el llistat d’entitats i clubs esportius de la ciutat, amb la seva pàgina web, els contactes, telefònic, correu electrònic i xarxes socials, així com una breu descripció de l’activitat esportiva que desenvolupen. La Guia d’entitats esportivess’anirà actualitzant per a tenir al dia totes les dades i recollir tots els canvis que es vagin produint. 

Enllaç Guia d’entitats esportives de Badalona: https://bit.ly/3ATtf05   

La presentació de la Fira de l’Esport ha tingut lloc aquest migdia a la Sala de Premsa de l’edifici municipal El Viver amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la 4a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González i el vicepresident del Badalona Dracs, Jordi Soler, com a representant de les entitats esportives. 

La 4a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, ha destacat que “la 1a Fira de l’Esport és una aposta del govern municipal per fomentar i donar a conèixer totes les activitats esportives i és molt adient que sigui aquest cap de setmana, just abans de l’inici escolar, perquè les famílies tinguin tota la informació a l’hora d’escollir les activitats esportives que es poden fer a la ciutat”. Precisament la regidora d’Esport ha posat en relleu que amb motiu de la Fira de l’Esport s’ha elaborat una Guia de les entitats esportives perquè tothom pugui tenir aquesta informació i els contactes de tots els clubs i entitats esportives. 

En aquest mateix sentit s’ha manifestat el vicepresident del Badalona Dracs, Jordi Soler, remarcant que: “aquesta Fira és una gran oportunitat perquè aquells esports que no son majoritaris, com ho són el futbol o el bàsquet, puguem tenir un gran aparador i donar visibilitat a l’ampli ventall d’esports que es poden practicar a Badalona”. 

L’alcalde, Rubén Guijarro, ha destacat que “Badalona és una ciutat esportista i saludable i per ser una ciutat referent en el món de l’esport era necessària una Fira com aquesta. L’esport encaixa perfectament amb el model de ciutat que més ens agrada i que millor parla de nosaltres i des de l’Ajuntament treballem per donar-li el valor i la visibilitat que mereixen tots els esports i engrescar a la ciutadania a practicar qualsevol de les moltes disciplines esportives que tenen lloc a Badalona”. L’alcalde també ha volgut subratllar i agrair “la implicació i el treball conjunt amb les entitats i el teixit social, perquè només des d’aquesta simbiosi assolirem grans avenços i aquesta Fira, preparada conjuntament, n’és exemple”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles