14.4 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

Ingressa a presó un home per temptativa d’homicidi després d’agredir un noi que volia impedir un altre delicte

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir, l’11 d’agost, un home de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i lesions a un altre noi de la mateixa edat.

Els fets van passar el matí del 31 de juliol a Badalona quan la víctima va veure que el presumpte autor intentava robar amb violència un altre noi, i en aquell moment, es va apropar a ells per intentar ajudar al noi a qui volia robar.

El presumpte autor va reaccionar de manera violenta, propinant-li cops i puntades de peu per ficar-se al mig. Llavors va intentar agredir-lo amb un ganivet en diverses ocasions, fins que ho va aconseguir fent-li un tall al coll. Tot seguit, va marxar corrents del lloc.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra va arribar al lloc, alertats per una trucada al 112, i va trobar la víctima sagnant. Una de les agents va poder controlar l’hemorràgia fins a l’arribada del SEM, que el va traslladar a l’hospital.

Arran de les investigacions practicades, la Unitat d’Investigació va poder identificar el presumpte autor dels fets i el va detenir l’11 d’agost. El dia 13 va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 4 de Badalona, on l’autoritat judicial va decretar presó provisional per al detingut.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles