24.7 C
Badalona
domingo, octubre 2, 2022
spot_img

Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones relacionades amb un laboratori de cànnabis en un habitatge de Badalona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona van detenir el dia 3 d’agost un home i una dona, de 38 i 33 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar per l’avís d’una empresa de paqueteria de Badalona, que havia d’entregar una caixa que tenia un forat i a través d’aquest s’hi podia veure una substància que semblava marihuana.

Després de fer comprovacions amb el destinatari del paquet i confirmar que l’empresa repartidora ja havia fet anteriors entregues al mateix lloc, es va fer una entrada i perquisició al domicili situat a Badalona.

Al lloc s’hi va trobar un laboratori habilitat per al tractament de substàncies cannàbiques, així com diferents productes que contenien aquesta substància. En total es va intervenir 26 quilos de cabdells de marihuana, un quilo de líquids i olis de cànnabis i 11,8 grams de pastilles, pols, resines i altres similars. També s’hi va localitzar diversos paquets preparats per a ser enviats a altres països europeus.

Els mossos van detenir les dues persones responsables del laboratori, les quals residien al mateix domicili. El dia 6 d’agost van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Badalona, on l’autoritat judicial va decretar la llibertat amb càrrecs per als dos.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,622SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles