21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

La cantant Paula Domínguez tanca aquest dissabte el programa d’activitats ‘Viu l’estiu a Badalona 2022’ amb un concert a l’Escorxador 

La cantant malaguenya Paula Domínguez serà l’encarregada de tancar aquest dissabte 30 de juliol el programa d’activitats ‘Viu l’estiu a Badalona 2022’ amb un concert al Centre Cultural l’Escorxador. L’actuació començarà a les 22 hores i l’accés serà gratuït.  

Paula Domínguez és llicenciada en estudis musicals superiors en la modalitat de flamenc i té una dilatada carrera professional. Al llarg de la seva trajectòria ha treballat i col·laborat amb artistes com Santiago Auserón, Rosalía, Hugo, Cris Juanico, Maika Makovski, Frank Diago, Arcàngel, Kiki Morente y Argentina, i en projectes com la Cuban Sound Project, de Demetrio Muñiz, l’Orquestra Simfònica de Galícia, l’Orquestra Simfònica del Vallès, les Bandes Municipals de Barcelona i de Santiago de Compostel·la, entre altres. A més, ha actuat en festivals nacionals i internacionals en gires amb Lenacay i Patáx, actuant a Grècia, Corea, el Regne Unit, Suècia, França, Itàlia o Lituània. 

L’artista compta amb diversos discos amb les diferents formacions musicals de les quals ha format part i ha aportat cançons de la seva autoria en dos d’aquests projectes: Lenacay i Aire. Actualment, emprèn la seva carrera en solitari com a compositora i lletrista. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles