18.9 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

Comencen els treballs per retirar les restes de runes perilloses de les platges del Pont d’en Botifarreta i del Cristall 

Aquest divendres al matí s’han iniciat els treballs de retirada de les restes d’antigues edificacions que es troben a la sorra i a l’aigua de les platges del Cristall i del Pont d’en Botifarreta de Badalona. Aquestes restes van quedar al descobert després de la pèrdua de sorra provocada pels darrers temporals i suposen un perill per als banyistes. 

L’actuació, que és competència i està executada  per la Demarcació de Costes de Catalunya del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, tindrà una durada de deu dies. No obstant això, els treballs es faran esglaonadament i no afectaran a tota la superfície de la platja durant tot aquest període. A més a més, per evitar molèsties i assegurar que els veïns poden gaudir de la platja, les màquines no treballaran durant els caps de setmana, ja que són els dies on hi ha més afluència de persones.   

La retirada de les restes ha començat a la platja del Pont d’en Botifarreta i posteriorment es treballarà a la platja del Cristall. Mentre es portin a terme els treballs se senyalitzarà convenientment les zones afectades i quedarà restringit el seu accés, tant pel que fa a aquest sector de la platja com a algun tram del passeig Marítim. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha visitat aquest matí les platges de Badalona on s’ha de dur a terme l’actuació acompanyat de la regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar Animal, Rosa Trenado, i el tercer tinent d’Alcaldia i regidor del Districte número 1, David Torrents. Durant la visita, Guijarro ha reconegut que “es tracta d’una jornada agredolça, ja que la retirada de les restes era necessària per seguretat, però, tal com hem traslladat al Ministeri aquesta setmana, considerem que l’actuació s’hauria d’haver programat abans per evitar que s’executés durant la temporada de bany”. En aquest sentit, l’alcalde ha demanat “disculpes a les persones usuàries de les platges per aquestes molèsties” i ha explicat que “tot i que ja vam demanar que es retiressin les restes a l’abril, ara no podem ajornar l’actuació perquè hi ha materials a la sorra que poden suposar un perill per a les persones”.    

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles