16.9 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona rep d’Ifercat 4 locals per entitats socials del barri de Llefià 

Aquest matí ha tingut lloc l’acte pel qual la Generalitat de Catalunya ha atorgat una cessió d’ús a l’Ajuntament de Badalona de 4 locals situats a l’estació Llefià del Metro. Aquests locals es destinaran a les activitats de l’Associació de Veïns Ronda de Sant Antoni de Llefià i també a l’entitat de l’Hermandad del Santísimo Cristo Redentor y Nuestra Señora de la Soledad. Aquest dues entitats podran fer ús fins a l’any 2040 d’aquests espais per a les seves activitats cíviques i culturals sense ànim de lucre.

Infraestructures Ferroviàries de Catalunya (Ifercat), que és l’ens públic de la Generalitat encarregat de gestionar les infraestructures ferroviàries de Catalunya, va acordar atorgar a l’Ajuntament de Badalona una cessió d’ús  d’aquests 4 locals considerats com a béns de domini públic perquè els terrenys van ser expropiats per a la construcció del Metro. En aquest sentit, durant el passat mes de març el Ple de l’Ajuntament ja va aprovar per unanimitat l’acceptació d’aquesta cessió d’ús. Aquest procés ha culminat aquest matí amb la signatura del document administratiu per part del president d’Ifercat, Isidre Gavín i de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro. 

L’acte ha comptat també amb la presència de la 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, la regidora del Districte 4, Araceli Cruz, i representants de les entitats veïnals i culturals que en faran ús dels locals per a la realització d’activitats cíviques i culturals. 

L’Ajuntament destinarà l’ús dels locals números 5 i 6, de 97,8 m2 i 108,7 m2 respectivament, a l’Associació de Veïns Ronda de Sant Antoni de Llefià, mentre que els locals 3 i 4, de 97,8 m2 cadascun, es destinaran a l’ús del’Hermandad del Santísimo Cristo Redentor y Nuestra Señora de la Soledad.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, s’ha mostrat molt satisfet per la signatura de la concessió i l’ús dels locals  perquè “aquests espais ajudaran a dinamitzar la vida social i cultural del barri, l’interior de l’estació no serà només un lloc de pas, sinó que també serà un espai de trobada per als veïns i les veïnes”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles