13.1 C
Badalona
jueves, febrero 22, 2024
spot_img

Badalona inicia una nova campanya per facilitar la recollida de mobles i trastos vells al costat dels contenidors 

Avui s’ha presentat a Badalona la nova campanya de civisme per millorar la recollida de mobles i objectes voluminosos a la ciutat. Els contenidors d’escombraries de la ciutat tindran enganxat un adhesiu de gran format amb la informació dels nous horari i dies de retirada de mobles i trastos vells a cada zona perquè els veïns i veïnes els dipositin quan toca i poder evitar així l’acumulació d’aquests objectes al voltant dels contenidors. 

L’objectiu d’aquesta nova campanya és sensibilitzar la ciutadania dels horaris específics d’aquest servei de recollida i reduir el temps que els mobles i altres estris vells estan al carrer, al costat dels contenidors, fins que l’Ajuntament els recull de forma gratuïta. També s’informa que l’incompliment dels horaris estipulats per a treure els mobles i els trastos vells al carrer pot suposar una sanció de fins a 600 euros. 

A més dels cartells col·locats als contenidors recordant els dies i horaris estipulats per deixar els mobles i trastos vells voluminosos, que seran diferents a cada barri, també es farà difusió de la campanya a través de diversos suports publicitaris com banderoles, cartells i publicacions a mitjans de comunicació i en xarxes socials. 

Nova App MilloremBDN 

Avui també s’ha presentat la nova App MilloremBDN habilitada per notificar incidències a la via pública relacionades amb neteja. La seva posada en funcionament suposa que qualsevol ciutadà pot informar a l’Ajuntament a través d’aquesta App si observa que hi ha mobles o trastos abandonats al carrer que no estiguin al costat dels contenidors. Un cop l’Ajuntament rebi aquesta comunicació s’activarà el servei per procedir a la recollida d’aquests estris. L’App MilloremBDN es pot descarregar de manera gratuïta en versió iOS i Android. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha manifestat durant la presentació de la campanya feta al barri de Llefià que: “amb aquesta nova campanya de sensibilització, l’aplicació per als telèfons mòbils i, sobretot, la col·laboració dels veïns i les veïnes esperem acabar amb el problema de l’acumulació de mobles i trastos vells el dia i el lloc que no toca”. “Estem treballant per aconseguir una Badalona més cívica, més endreçada i més neta, amb la campanya i el reforç policial per vigilar comportaments incívics, estem segurs que ho aconseguirem”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles