21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Més de 330 curtmetratges de 25 països participen al XVI Premi Serra Circular de Cryptshow Festival

Cryptshow Festival ha rebut 332 inscripcions de curtmetratges per participar en el XVI Premi Serra Circular, un centenar més que l’any passat. D’aquests, 32 formaran part de la Secció Oficial a Competició, prop de 6 hores de curts que es podran veure presencialment el dies 8 i 9 de juliol al Teatre El Círcol de Badalona. 

Es tracta de produccions de petit format on trobem obres seleccionades en més d’una cinquantena de festivals internacionals, algunes d’elles premiades, com ara la taiwanesa Part Forever d’Alan Chung-An, seleccionada a desenes de festivals com el Mórbido Film Fest i el Fantasporto, i que es va fer amb el premi al Millor Curt de Terror al Los Angeles Independent Film Festival; o la cinta belga Spröctch de Xavier Seron, seleccionada a Clermont-Ferrand International Short Film Festival i premi del públic al BSFF – Brussels Short Film Festival.

També en destaca l’animació Saint Android de Lukas Von Berg que es va estrenar a Cannes o el curt Night Breakers dels catalans Gabriel Campoy i Guillem Lafoz, recentment seleccionat al Tribeca Film Festival, on serà l’única producció de l’estat espanyol que hi competeix.

En aquesta edició s’han inscrit curtmetratges de 37 països d’arreu del món, principalment de l’estat espanyol, Estats Units, França i Mèxic Itàlia, però al Cryptshow Festival participaran, també, curts de Taiwan, Israel o Kazakhstan.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles