20.9 C
Badalona
martes, octubre 3, 2023
spot_img

Prop de 2.500 persones visiten el Museu de Badalona durant la Nit dels Museus 

El Museu de Badalona tanca la Nit dels Museus amb un balanç de 2.498 visitants, majoritàriament de Badalona, tot i que també va haver-hi que procedien de Barcelona i d’altres poblacions del Barcelonès i del Maresme. 

La Nit dels Museus és una iniciativa que impulsa l’Institut de Cultura de Barcelona i en la qual participen més de setanta equipaments i vuit ciutats de l’àrea metropolitana. En el cas de Badalona es convida a visitar, de forma gratuïta, diversos espais museïtzats d’època romana que es conserven a la ciutat com ara l’espai Termes-Decumanus, la casa dels Dofins i la casa de l’Heura. 

La Nit del Museu de Badalona és el tret de sortida de la celebració del Dia Internacional dels Museus, que es celebra aquest dimecres 18 de maig, quan es presentarà el mosaic de la flor de la vida, localitzat a les excavacions de la C-31, i que a partir d’aquest mateix dimecres, quedarà instal·lat al jaciment, juntament amb el mosaic bàquic i l’Opus scutulatum de Badalona. 

Cada 18 de maig el Comitè Internacional dels Museus, organitza des de 1977, el Dia Internacional dels Museus. Es tracta d’una jornada en què els museus són els protagonistes i obren les portes per oferir la seva oferta d’activitats i per sensibilitzar a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat. 

Les activitats organitzades amb motiu d’aquesta cita, que aquest any es fa sota el lema “El podeu dels Museus”, duren diversos dies al voltant d’aquesta data: en aquesta edició, la celebració va començar aquest dissabte,14 de maig, Nit dels Museus, i acabarà diumenge 22 de maig. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,635SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles