11.7 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

Els ajuntaments de Badalona, Montgat i Tiana acorden reforçar la restricció dels accessos a la zona de Les Costes on hi ha un abocador il·legal 

Els ajuntaments de Badalona, Montgat i Tiana han acordat reforçar la limitació dels accessos a la zona de Les Costes, uns terrenys limítrofs entre els tres municipis, on s’hi estan fent abocaments il·legals. 

En una reunió celebrada a l’Ajuntament de Badalona aquest dimecres, 27 d’abril, l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra; l’alcalde de Montgat, Andreu Absil; el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció a les Persones i Impuls Comercial de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents; i la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado; han acordat treballar conjuntament per acabar amb aquests abocaments il·legals a Les Costes. Tot i que tots els terrenys són de propietat privada, els tres ajuntaments treballen per evitar els abocaments il·legals i l’activitat al circuït de 4×4, que també s’ha detectat a la zona. 

En la reunió de treball que s’ha fet amb la presència dels serveis tècnics dels ajuntaments de Badalona i Tiana s’ha acordat reforçar la limitació pel camí d’accés des de Badalona per evitar que hi entrin vehicles a llençar tot tipus de materials. 

Campanya conjunta “Let’s Clean Up Europe!” a l’abocador il·legal 

Els tres ajuntaments també han decidit unificar esforços en el marc de la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!”. Per aquesta raó impulsaran una campanya de neteja a la zona de Les Costes on s’han detectat aquests abocaments el proper dissabte, 7 de maig. 

La campanya té com a un dels principals objectius conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir net el seu entorn. L’acció és una oportunitat única per incrementar la conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la ciutadania. 

Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus coordina aquesta jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles