19.5 C
Badalona
martes, mayo 24, 2022
spot_img

Torna la Magna Celebratio, el festival romà de Badalona, que en aquesta edició té com a protagonista la indumentària dels romans 

Badalona acull, del 28 d’abril a l’1 de maig, la 17a edició del festival romà, la Magna Celebratio. Com cada any el Museu de Badalona comença el festival amb un programa de conferències sobre la història de la indumentària clàssica. Durant el cap de setmana les places properes al museu s’ompliran amb espectacles, demostracions i recreacions de reconstrucció històrica, activitats i tallers per a tots els públics per acostar-los a la vida quotidiana dels avantpassats romans de Baetulo, la Badalona de fa més de 2.000 anys. 

En l’edició d’aquest any el protagonisme recaurà en la indumentària dels romans que es podrà veure tant a través de les deferents activitats com de l’exposició “Retalls de moda a Baetulo” que es podrà visitar, de forma gratuïta, a la sala d’exposicions temporals de la planta baixa del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1), des d’aquest dijous, 28 d’abril, fins diumenge 29 de maig. 

Podeu consultar el programa d’activitats de la Magna Celebratio 2022 a: www.magnacelebratio.cat 

Aquest programa es podrà modificar en funció del nombre de persones inscrites a cada activitat per qüestions sanitàries, meteorològiques o organitzatives. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,613SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles