24.1 C
Badalona
lunes, julio 15, 2024
spot_img

Els artistes badalonins David Ros i Alterlatina amenitzaran la Diada de Sant Jordi amb dos concerts al carrer 

L’Ajuntament de Badalona ha programat dues actuacions musicals durant la Diada de Sant Jordi per complementar l’àmplia oferta cultural de la jornada i animar la ciutadania a sortir al carrer i gaudir del comerç i la restauració local. Els artistes que actuaran, tots dos badalonins, són el cantant David Ros i el grup Alterlatina. El concert de David Ros tindrà lloc aquest dissabte a les 19.30 hores a la plaça de la Vila. A la mateixa hora, Alterlatina actuarà al passeig de La Salut.   

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles