26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i FILMETS Badalona Film Festival creen el Premi Productor/a Emergent PAC destinat a reconèixer nous talents en la producció audiovisual catalana

La 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival, que se celebrarà del 21 al 30 d’octubre, atorgarà juntament amb Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) a partir d’aquest any el Premi Productor/a Emergent PAC. Aquest guardó estarà dotat amb 1.000 euros, una Venus de Badalona i un any de pertinença a l’associació PAC.

L’objectiu del nou premi és buscar nous talents en la producció audiovisual catalana, així com premiar el risc i la llibertat creativa del/a productor/a. A més, amb aquest guardó es vol reconèixer el treball dels productors i les productores, una figura absolutament necessària en el món audiovisual però al mateix temps molt desconeguda fora del sector.

L’associació Productors Audiovisuals de Catalunya reivindica el curtmetratge com a format imprescindible dins del ventall de la producció audiovisual, ja que és un dels primers exercicis de producció que es planifica i es porta a terme de forma semiprofessional.

Requisits per optar al premi

Els curtmetratges seleccionats a la Secció Oficial de FILMETS que poden optar a aquest guardó, que es lliurarà a la Nit de les Venus de FILMETS, són aquells que compten amb un/a productor/a emergent que no hagi produït més de dos curtmetratges o un llargmetratge durant tota la seva trajectòria artística.

A més, haurà de ser una producció majoritàriament catalana, i aquí s’hi engloben el equips, els proveïdors i les localitzacions. Finalment, cal que el/la productor/a aparegui en els títols de crèdit i que l’empresa productora estigui inscrita com a tal en el registre del sector audiovisual de l’ICEC o de l’ICAA.

El jurat que escollirà el curtmetratge que rebrà aquest premi estarà format per 3 persones escollides per la professió PAC.

Presència de Productors Audiovisuals de Catalunya a FILMETS Pro

L’acord de col·laboració entre FILMETS i els Productors Audiovisuals de Catalunya va més enllà de la creació d’aquest nou guardó. Així, representants de l’associació PAC participaran en una activitat inclosa en el FILMETS Pro, l’apartat del festival adreçat a professionals del món audiovisual i que es desenvolupa paral·lelament a la Secció Oficial de FILMETS.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles