15.4 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

El BCIN acull una nova edició del Dia de les Esquadres de l’Àrea Bàsica Policial de Badalona i Sant Adrià de Besòs 

L’alcalde de Badalona, Ruben Guijarro, ha presidit aquest dimecres els actes de celebració que han tingut lloc al Badalona Centre Internacional de Negocis per commemorar el Dia de les Esquadres.  

Aquest acte de celebració del Dia del Cos dels Mossos d’Esquadra, que se celebra a l’Àrea Bàsica Policial de Badalona i Sant Adrià de Besòs, també ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Sant Adrià del Besòs, Filo Cañete. 

Durant la jornada s’ha presentat un resum de les actuacions més destacades per part del Cos de Mossos d’Esquadra a Badalona i Sant Adrià de Besòs. En aquesta sentit, s’ha informat que els Mossos van portar a terme durant el 2021 un total de 63.000 identificacions, es van produir 2.400 detencions i es van fer 23.000 requeriments a través del 112, el servei d’atenció de trucades d’urgència. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha agraït la tasca realitzada pels Mossos d’Esquadra i ha demanat “nous i millors recursos materials i humans per fer front als nous reptes de la policia del segles XXI com ara els delictes d’odi o els delictes sexuals”. 

Guijarro ha volgut destacar també l’estreta col·laboració i coordinació que hi ha entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona.  

Durant l’acte s’ha fet un reconeixement a la tasca i al servei realitzat pels Mossos d’Esquadra i a la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) i a la federació d’empresari xinesos de Barcelona per la seva col·laboració.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles