12.5 C
Badalona
jueves, mayo 2, 2024
spot_img

Avui s’ha inaugurat la nova Fira de marxants de la rambla del Gorg 

Aquest dimarts s’ha inaugurat la Fira del Gorg, un nou mercat dels marxants de Badalona que cada dimarts s’instal·larà a la rambla del Gorg, en el tram comprès entre l’avinguda Marquès de Mont-roig i el carrer Guifré. Aquesta nova fira es celebrarà com a prova pilot durant els pròxims quatre mesos amb la voluntat de convertir-la en un esdeveniment fix si funciona adequadament. L’objectiu d’aquest nou mercat dels marxants és dinamitzar comercialment el barri i afavorir el creixement del teixit econòmic per aconseguir que aquesta zona esdevingui una nova centralitat de la ciutat.  

La nova Fira del Gorg compta amb 30 parades en les quals els consumidors trobaran setmanalment una oferta àmplia i diversa que inclou productes d’alimentació, complements, roba de la llar o productes de ferreteria, per exemple. El mercat se celebrarà tots els dimarts en horari de matí excepte el darrer dimarts del mes, que també estarà obert al públic durant la tarda.  

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha afirmat que “la nova Fira del Gorg dona resposta a una reclamació històrica dels marxants que des del Govern municipal hem volgut abordar ràpidament per tal d’afavorir la dinamització comercial del barri i impulsar la recuperació del teixit econòmic de la ciutat”. Guijarro ha destacat que “la posada en marxa d’aquest mercat ha estat molt senzilla gràcies a l’entesa i col·laboració entre l’Ajuntament i els marxants de Badalona” i ha assegurat que “tant els marxants com la ciutadania estan molt satisfets amb aquest nou punt de comerç no sedentari, per això estem convençuts que es convertirà en un esdeveniment fix més enllà d’aquests primers mesos de prova pilot”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles