10.4 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

Badalona assistirà un any més al saló B-Travel, la fira internacional del turisme de Catalunya, per promocionar els atractius turístics més rellevants de la ciutat 

L’Ajuntament de Badalona estarà present els propers dies 1, 2 i 3 d’abril al saló del Turisme B-Travel que enguany se celebrarà, a diferència d’altres edicions, al palau 1 i 3 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona

Al llarg del cap de setmana de la fira el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Badalona promocionarà els principals actius i atractius turístics de la ciutat, així com els actes de major valor i repercussió turística que es celebren a Badalona al llarg de l’any. Durant aquests dies es destacaran aquells actes que s’estan a punt de celebrar a la ciutat, com la Magna Celebratio (el festival romà de Badalona), les Festes de Maig, la Fira de Sant Jordi o la Festa Medieval Pirates a Badalona entre d’altres. 

La participació de Badalona al saló, com la resta de municipis de la província Barcelona, es produirà gràcies a l’acord amb l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona on totes les poblacions s’agrupen en el mateix estand dins la marca «Barcelona és molt més».  

La inauguració de la fira serà el divendres 1 d’abril, a les 12 hores, i comptarà amb l’assistència del primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès. 

L’horari de la fira serà divendres i dissabte de 10 a 20 hores i diumenge de 10 a 18 hores. 

Recordem que B-Travel és la fira més important dins l’àmbit del turisme de Catalunya, hereva del Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC). 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles