15.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

Badalona torna participar al Festival de Dansa Metropolitana amb espectacles a diversos punts de la ciutat  

L’Ajuntament de Badalona torna a participar al Festival de Dansa Metropolitana, que tindrà lloc a 12 municipis des d’aquest dijous 10 fins al 27 de març. Aquesta activitat té l’objectiu de donar visibilitat a la dansa, generar i consolidar públics i donar suport al teixit local.  

Aquesta cinquena edició del festival compta amb les noves adhesions de Sabadell i Granollers, que se sumen a Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues, L’Hospitalet, El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa i Viladecans. Dansa Metropolitana també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 

L’edició engloba més de 300 activitats, entre les quals hi haurà 92 espectacles, 35 pel·lícules, 34 accions paral·leles i 35 accions en el marc d’un projecte educatiu. 

Podeu consultar tota la programació a:  

https://www.dansametropolitana.cat/ca

Activitats a Badalona 

A Badalona hi ha programades diverses activitats, tant als teatres com en d’altres espais de la ciutat: 

KLÉ. Diumenge 13 de març al Teatre Margarida Xirgu. La dansa, la màgia, la manipulació d’objectes, els titelles i el teatre negre ens permeten explorar l’univers de Paul Klee i la Bauhaus en un espectacle de la companyia Addaura teatre Visual per a tots els públics que compta amb llengua de signes i música en directe. (6€) 

CONFERÈNCIA BALLADA: Quinzena Daurada Dimarts 15 de març al Centre Cultural l’Escorxador. Una conferència-taller a càrrec de Beatriu Daniel & Toni Jodar i adreçada al públic sènior: gran públic que continua actiu, curiós i obert a experiències noves i engrescadores. (gratuïta) 

BAILE DE BESTIAS. Divendres 18 de març al Teatre Zorrilla. El bailaor Jesús Carmona, acompanyat del compositor Manu Masaedo, presenta el seu últim treball, Baile de bestias, un món oníric d’estètica avantguardista en el qual desafia les seves bèsties interiors a ballar i transformar la quietud en moviment i emoció. (18€ amb descomptes) 

EL RUMBÒDROM. Dissabte 19 de març al Centre Cultural l’Escorxador. Quatre artistes arriben ben acompanyades a conquerir El Rumbòdrom. Un espectacle dinàmic i participatiu de la Cia. Jose Manuel Álvarez, ple de rumba i diversió, on ballarines i públic es barregen. (gratuïta) 

NAUFRAGIO UNIVERSAL. Dissabte 19 de març al Centre Cultural l’Escorxador. Un naufragi és el punt de partida d’aquesta peça de flamenc protagonitzada per un duo de ballarins (Marco Vargas & Chloé Brûlé) que interactuen amb l’espai, conquerint-lo i creant-hi nous vincles. (gratuïta) 

ANÓNIMAS RAÍCES. Dissabte 19 de març al Centre Cultural l’Escorxador. Una proposta vibrant i fascinant de la mà de quatre joves andalusos (Premoh’s Cru) que fusionen flamenc i danses urbanes per preguntar-se: qui som? (gratuïta) 

PUNTEGGIO PER DUE CORPE. Dijous 24 de març a l’Espai Betúlia. Les formes humanes de les pintures i escultures dels museus i galeries d’art prenen vida per un moment en aquesta peça de Rober Gómez i Virginia Gimeno. (gratuïta) 

L’ELOGI DE LA FISURA. Dijous 24 de març a l’Espai Betúlia. Un imprescindible solo de dansa contemporània de Lorena Nogal sobre la celebració de l’autoacceptació i la bellesa que sorgeix de la imperfecció. (gratuïta) 

MOSTRA DE DANSA: Dissabte 26 de març al Centre Cultural l’Escorxador. El Centre Cultural L’Escorxador acollirà actuacions de diferents estils de dansa a càrrec de les escoles de dansa de la ciutat. Danses de diferents estils com la moderna i la contemporània, així com el jazz i el flamenc. (gratuïta) 

MIGRARE. Dissabte 26 de març al Centre Cultural l’Escorxador. Un espectacle impressionant de la Cia. Maduixa en el qual quatre ballarines fortes, valentes i resilients pujades damunt d’unes xanques desafien l’equilibri a través del gest i la dansa. (gratuïta) 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles