15.9 C
Badalona
sábado, mayo 4, 2024
spot_img

Badalona s’adhereix a la campanya “No és culpa meva” per fomentar que el jovent parli sense prejudicis sobre salut mental 

L’Ajuntament de Badalona s’ha adherit a la campanya «No és culpa meva» una iniciativa impulsada per l’associació Obertament per afavorir que els joves que conviuen amb un problema de salut mental no se sentin culpables i demanin ajuda si la necessiten. Amb aquesta campanya es vol fer una crida a trencar les barreres de l’estigma que hi ha al voltant de la salut mental entre aquest col·lectiu apel·lant a la responsabilitat de la societat en el seu conjunt. Podeu consultar el contingut de la campanya a la pàgina web https://noesculpameva.cat/.  

La salut mental és la part de la salut que fa referència a l’equilibri entre la persona i l’entorn i que garanteix la participació laboral, social i intel·lectual, així com la possibilitat d’establir relacions sanes amb les altres persones. Una bona salut mental permet a les persones assolir benestar i qualitat de vida, per això, tot i que socialment no és senzill, és imprescindible parlar sobre aquests temes i trencar els tabús que l’envolten.  

La situació sanitària derivada de la COVID-19 i la crisi social posterior ha accentuat les problemàtiques de salut mental, especialment entre els joves. La Generació Z ha vist com la pandèmia afavoria l’aparició de l’ansietat, la por al futur, la sensació d’impossibilitat de sortir o la percepció de major la pressió social i familiar. Totes aquestes situacions afecten la salut mental i es veuen potenciades per l’estigmatització i la falta de visibilitat. És per això que des de l’associació Obertament s’engega aquesta campanya amb la voluntat de donar resposta a una situació que malauradament està molt present en la nostra societat.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles