19.5 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona aposta per la construcció d’un Centre d’Assistència Primària al barri de Sant Crist de Can Cabanyes

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, acompanyat del regidor de l’Àrea d’Espais Públics, Jordi Subirana, ha visitat aquest dimecres al matí els baixos d’un dels dos edificis que la cooperativa Arauca està construint a l’avinguda dels Vents amb el carrer de la Batllòria per refermar el compromís del Govern municipal amb la construcció d’un Centre d’Assistència Primària per al barri de Sant Crist en aquesta ubicació. Es tracta d’un local de més de 1.500 m² on l’Ajuntament vol acordar amb la Generalitat que es faci realitat el nou centre sanitari. 

Els baixos de l’edifici són propietat de l’Ajuntament de Badalona, que va concursar els terrenys on s’ubiquen els edificis per construir habitatges en règim de lloguer social i venda de protecció oficial. A més, en aquest indret també s’està executant una gran plaça amb zones de jocs infantils i d’esbarjo i una àrea de gossos. També s’està instal·lant un ascensor per assegurar l’accessibilitat universal als veïns de la zona, ja que el carrer fa molt pendent i per accedir a la ubicació cal salvar un gran desnivell.  

L’alcalde de Badalona ha afirmat durant la visita que “la construcció d’un Centre d’Assistència Primària al barri de Sant Crist de Can Cabanyes és una de les prioritats del Govern municipal perquè es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns que respon a una necessitat evident si ens fixem en la densitat de població d’aquesta zona”. Guijarro ha assegurat que “volem que tots els barris de Badalona disposin de tots els serveis que mereixen i que els veïns i veïnes no s’hagin de traslladar a altres punts de la ciutat cada cop que hagin d’ anar al metge o accedir a un servei públic”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles