18.5 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona resol tancar temporalment diverses instal·lacions i espais municipals per evitar situacions de risc i prevenir l’extensió de la COVID-19

Davant l’actual evolució de la situació sanitària, provocada per la COVID-19, la Generalitat ha adoptat des del passat dia 24 una sèrie de mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic a Catalunya. Atenent aquestes noves mesures, l’equip del govern municipal ha acordat l’adopció a Badalona d’una sèrie de primeres mesures indispensables a fi i efecte d’eliminar les situacions de perill per a les persones i prevenir l’extensió de l’epidèmia del COVID-19. 

Les mesures queden recollides en una Resolució, signada pel regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, en tant que és la persona que ostenta la direcció operativa de l’actual situació pandèmica. 

En la Resolució s’ordena l’execució de les primeres mesures indispensables per a eliminar les situacions de perill per a les persones davant l’actual evolució de la situació sanitària provocada per la COVID-19, i que són les següents: 

• Romandran tancats, durant el període de toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya: el Badiu Jove, els Espais Joves, l’Oficina de Turisme, l’Escola del Mar i l’Escola de Natura. 

• Romandran tancats durant el període de toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya: els casals d’avis municipals, els espais públics municipals del Centre Cultural el Carme, les biblioteques municipals i els centres cívics. 

• Romandran tancats, durant el període que toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya: Els Serveis Bàsics d’Atenció Social (SBAS); les Oficines Municipals de Districte (OMD), el Servei d’Atenció a la Ciutadania SAC i el Servei de Gestió Tributaria, llevat que es concerti cita prèvia. 

Les mesures recollides en la Resolució entren en vigor avui mateix. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles