21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Mn. Ignasi Torrent presenta les seves memòries

El proper dijous 23 de desembre a les 6 de la tarda es presenta el llibre Autobiografía de un cura único a la parròquia de Santa Maria de Badalona, sala Montserrat. Es tracta d’un llibre de butxaca que l’autor, Mn. Ignasi Torrent, ha elaborat durant el temps de confinament: «És com un vas d’aigua fresca», ha escrit al pròleg Mn. Jaume Aymar. En l’acte es comptarà amb la interpretació a l’orgue de Montserrat Torrent, a l’ensems tia de Mn. Ignasi i Premi Nacional de Música 2021 del Ministeri de Cultura. «És un relat sense pretensions, on se’ns descobreix la figura d’un bon home, un professional de l’administració pública competent i un capellà senzill i abnegat, un missioner a la ciutat que ha emprès accions solidàries i ha participat en fundacions importants», argumenta Mn. Aymar, rector de la parròquia de Santa Maria, que participarà a l’acte de presentació del llibre. També acompanyarà l’autor el gerent del CPL (editor del llibre), Miquel Lirio.  Mn. Ignasi Torrent i Portabella, proper a celebrar els seus 75 anys i actualment enquadrat a l’Arxiprestat Badalona Nord, és economista (UB, 1975) i un cop ordenat sacerdot ha begut de l’espiritualitat del Pradó. Mn. Torrent ha estat fundador dels Amics de la Gent Gran (n’és el president d’honor) i ha participat en nombroses iniciatives: membre dels patronats de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, de la Fundació Malalts Mentals de Catalunya, de la Fundació Llegat Roca i Pi, administrador del Seminari Conciliar de Barcelona… També ha rebut diversos reconeixements com el Premi Amics de la Gent Gran 2017.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles