21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Badalona tornarà a gaudir del Campament Reial al parc de Montigalà

Badalona tornarà a gaudir un any més del Campament Reial dins de la programació de les activitats de Nadal que organitza l’Ajuntament de Badalona. El Campament Reial s’instal·larà al parc de Montigalà els dies 30 i 31 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, en horari de 17 a 21 hores. 

Amb aquesta serà la segona edició que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient instal·laran el seu campament a Badalona on esperen obtenir, com en els anys anteriors, una gran rebuda i acollida per part dels nens i nenes i els seus familiars. L’any passat el van visitar més de 28.000 persones i les instal·lacions van rebre una valoració de 9,2 de mitjana. 

Enguany el Campament Reial tindrà un disseny artístic i tècnic estèticament atractiu, pensat com un espectacle teatral i musical, i amb la participació de companyies professionals i amateurs. Hi ha haurà elements mòbils, atrezzo, músiques encisadores, vestuari dissenyat per a l’ocasió, coreografies a càrrec de ballarines, estendards màgics de les comparses, i una il·luminació i so fantàstic. 

L’entrada serà gratuïta i es podrà obtenir amb reserva prèvia al web de l’Agenda Cultural de Badalona (https://agendacultural.badalona.cat/) a partir del dilluns 20 de desembre. Durant la visita al Campament Reial caldrà complir les mesures sanitàries habituals (mascareta i distància de seguretat). 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles