26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

La Regió Metropolitana Nord obre un punt de vacunació a l’Hospital Germans Trias

A partir d’aquesta tarda la Regió Sanitària Metropolitana Nord compta amb un nou punt de vacunació poblacional (PVP) a Badalona. Està ubicat a l’Hospital Germans Trias (Can Ruti) i funcionarà totes les tardes, des de les 16 h fins a les 21 h, i els caps de setmana i festius de 9 h a 21 h.
Per accedir a aquest punt, cal fer-ho per la porta del nou edifici UCI, al costat de la cafeteria del públic. Els professionals que administraran les vacunes són de la Gerència Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut.
En aquest punt es posaran primeres i segones dosis contra la COVID-19 als majors de 12 anys que encara no s’hagin vacunat i la dosi de reforç a aquells col·lectius que els pertoqui: ara mateix, les persones de 60 anys o més. El Departament de Salut recomana a la ciutadania que utilitzi el portal vacunacovidsalut.cat a l’hora de demanar cita per vacunar-se en els diferents PVP repartits pel territori. La programació de cites “ajuda a planificar millor la vacunació, evita hores d’espera i, sobretot, s’avé amb el que ens demanen els professionals, als qui hem de cuidar i d’estar agraïts”, va assenyalar ahir el conseller de Salut Josep Maria Argimon.
Amb l’obertura del PVP de l’Hospital Germans Trias (Can Ruti), la Regió Sanitària Metropolitana Nord comptarà amb un total de 14 punts de vacunació.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles