9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

La regidora de Salut i Diversitat Funcional es reuneix amb representants de l’ONCE per conèixer la situació de l’organització a la ciutat

Aquest dijous al matí Teresa Gonzàlez, 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut (que inclou la regidoria de Diversitat Funcional), s’ha reunit amb Sergio Guitián, director de l’ONCE a Badalona, i amb l’afiliada Maria Dolores Hermoso per compartir impressions i saber quina és la situació de l’organització a la ciutat.  

Durant la trobada, coincidint amb la commemoració avui 25 de novembre del  Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, s’han exposat els programes que la Fundació ONCE desenvolupa per ajudar a dones amb discapacitat víctimes de la violència de gènere. Sergio Guitián ha explicat a la regidora Gonzàlez que l’ONCE incorpora cada any a la seva plantilla més de 100 dones, amb discapacitat o sense, que han estat víctimes per la violència de gènere, donant-los-hi l’opció de reiniciar les seves vides de forma digna i plena a través de l’ocupació i col·labora també perquè altres empreses i entitats contractin dones en aquesta situació.  

El director de l’ONCE a Badalona ha explicat també que l’organització està buscant persones a la ciutat amb un 33% de discapacitat o més per tal de contractar-les i incorporar-les al món laboral.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles