12.7 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

TUSGSAL cedeix a l’Ajuntament durant quatre anys tres plataformes-remolc per convertir-les en les carrosses de la cavalcada de Reis

L’empresa TUSGSAL (Transports Urbans i Serveis Generals, Societat Anònima Laboral), cedirà gratuïtament a l’Ajuntament durant els pròxims quatre anys tres plataformes-remolc perquè puguin ser emprades com a carrosses en la cavalcada de Reis o per altres activitats culturals de la ciutat. 

Aquest és el principal punt del conveni que aquest matí han signat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el director general de TUSGSAL (Transports Urbans i Serveis Generals, Societat Anònima Laboral), Carles Fàbregas, a la seu badalonina de l’empresa d’autobusos. A l’acte també hi ha assistit la regidora de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara, el president del consell d’administració de TUSGSAL, Federico Llobet i el subdirector general de l’empresa, José María Parra. 

La signatura del conveni, que tindrà una vigència 4 anys, preveu la cessió gratuïta de tres plataformes-remolc dissenyades amb les característiques necessàries per a poder guarnir-les com a carrosses dels Reis d’Orient per a les cavalcades. Es tracta de vehicles carrosses de 10 metres de longitud, 2,5 d’amplada i 1,5 d’alçada. A més, les plataformes, que també es podran utilitzar en altres esdeveniments, estan preparades per a aprofitar al màxim la seva superfície per a temes artístics, donat que els grups elèctrics i altres elements mecànics es situen a sota o fora de la plataforma. 

TUSGSAL també es farà càrrec de la revisió mecànica, el manteniment, la custòdia i l’emmagatzematge de les plataformes. Pel que fa a la cavalcada es garanteix la presència de servei tècnic (un cotxe, un conductor i un mecànic) al carrer de la comitiva per atendre qualsevol eventualitat mecànica de les carrosses i les plataformes. 

Durant l’acte de signatura, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro ha destacat que “tenir noves carrosses era un compromís que vam adquirir quan vam entrar al govern i gràcies a la col·laboració i de TUSGSAL podem fer que la ciutadania gaudeixi d’una cavalcada de Reis amb els elements i la categoria que mereix una ciutat com Badalona”. Guijarro ha recordat que “des de l’any 2010 no es renovaven les carrosses i per això hem treballat amb rapidesa per assegurar que disposàvem d’aquestes noves plataformes per donar la benvinguda als Reis d’Orient”.  

Per la seva part, la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha agraït a TUSGSAL la rapidesa en què s’ha elaborat el conveni i ha explicat que “la cavalcada serà una gran festa de la qual podrem gaudir tots els veïns i veïnes juntament amb moltes altres activitats programades per aquest Nadal”.  

El director general de TUSGSAL, Carles Fàbregas, ha celebrat “continuar col·laborant amb l’Ajuntament en un acte de ciutat tan important per als veïns, especialment per als infants,  i seguir enfortint la nostra relació amb Badalona”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles