14.5 C
Badalona
domingo, mayo 19, 2024
spot_img

Comencen les obres d’asfaltatge del carrer d’Enric Borràs, al barri del Centre de Badalona

Aquesta setmana han començat les obres d’asfaltatge del carrer d’Enric Borràs al barri del Centre, des de l’avinguda d’en Martí Pujol fins a l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola. 

Les obres es divideixen en dues fases. S’ha començat des de l’avinguda d’en Martí Pujol fins al carrer del Dos de Maig, i es preveu finalitzin el 26 de novembre, mentre que la segona fase, entre el carrer del Dos de Maig i l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola, és previst que es porti a terme entre el 29 de novembre i el 24 de desembre. 

L’empresa constructora anirà col·locant la preceptiva senyalització de prohibició d’estacionament de vehicles a mesura que vagin avançant les obres. Així mateix, els grups de contenidors d’escombraries afectats que hi ha al carrer, o als carrers pròxims a les obres, s’aniran desplaçant i s’ubicaran temporalment en zones provisionalment habilitades amb aquesta finalitat. 

Les línies d’autobús B3, B4, M26 i B29 també es veuran afectades mentre durin les obres i Tusgsal ja ha programat el corresponent desviament. També 

el carrer Mossèn Anton Romeu veurà afectat el seu sentit de circulació. 

Ja fa setmanes que es porten a terme reparacions en les voreres del carrer d’Enric Borràs. Una vegada s’acabin les obres d’asfaltat, està previst que s’executin treballs d’urbanisme tàctic, és a dir; transformacions ràpides i de baix cost per reduir la velocitat, evitar que s’aparqui a les voreres, reduir l’espai que ocupen els vehicles privats i fer més lloc per als que van a peu o en bicicleta. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha subratllat que “amb aquestes obres, llargament reclamades pels veïns de la zona, fem un pas molt important per a la millora de la mobilitat i per a la qualitat de vida de la gent que hi viu”. 

Asfaltat de l’avinguda de Mònaco i del carrer de Sant Bartomeu 

Un cop finalitzin les obres a Enric Borras, l’empresa Rogasa Construcciones y Contratas serà també l’encarregada portar a terme els treballs de reasfaltat del ferm de l’avinguda de Mònaco entre el carrer Sicília i el carrer Wagner, al barri Puigfred i del carrer Sant Bartomeu al barri de Llefià. El pressupost conjunt de l’actuació en aquests tres carrers és de 459.000 euros. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles