18.1 C
Badalona
lunes, mayo 6, 2024
spot_img

FILMETS presenta en exclusiva a Catalunya els curtmetratges guanyadors i finalistes d’aquest 2021 dels prestigiosos premis BAFTA del Regne Unit

FILMETS Badalona Film Festival ha estat un any més la porta d’entrada a Catalunya dels premis BAFTA 2021, els prestigiosos guardons de l’Acadèmia Britànica de les Arts Cinematogràfiques i de la Televisió, que es van donar a conèixer el passat 11 d’abril al Royal Albert Hall de Londres.

El cònsol general del Regne Unit a Catalunya, Lloyd Milen, ha explicat que “FILMETS és una oportunitat única de veure curtmetratges de gran qualitat en pantalla gran, en un cinema”. “És difícil trobar cinemes arreu que ofereixin sessions de curtmetratges; s’ha de buscar molt fins a trobar sales de cinemes convencionals amb oferta d’aquest format, i FILMETS supleix aquesta mancança”, ha afegit Lloyd Milen.

Gràcies a la col·laboració establerta amb el British Council, FILMETS ha projectat al Teatre Zorrilla de Badalona els 7 curtmetratges presentats als premis BAFTA. Cal destacar la projecció, per primera vegada a Catalunya, dels dos curts premiats a les categories de ficció i animació i que eren els més esperats pel públic:

  • ‘The present’, premi BAFTA al millor curtmetratge
  • ‘The owl and the pussycat’, premi BAFTA al millor curtmetratge d’animació.


    La resta de curts projectats han estat:
  • ‘Eyelash’
  • ‘Lizard’
  • ‘Lucky Break’
  • ‘The ire next time’
  • ‘The song of a lost boy’

Aquest ha estat el tercer any consecutiu que el British Council i FILMETS col·laboren estretament en aquesta iniciativa cultural.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles