15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

Ingressa a presó un veí de Badalona que va robar amb violència i intimidació en quatre establiments comercials a Premià de Mar, al Masnou i a Alella

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació amb la col·laboració de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Premià de Mar i de la Policia Local de la localitat van detenir, el 9 de juliol, un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació al Baix Maresme.

El primer fet va succeir el dia 11 de maig, pels volts de les 19.30 h, quan uns agents de la Policia Local de Premià de Mar van rebre l’avís que s’estava cometent un robatori en una farmàcia de la localitat. Un home va entrar en l’establiment amb una arma a la mà i, retenint als clients de la farmàcia, va exigir els diners de la caixa i va marxar. Els agents van aconseguir la descripció dels autors i, a més, moments després, una patrulla de Mossos d’Esquadra es va desplaçar pels voltants del local per fer recerca i va localitzar la jaqueta, uns guants i una gorra negra que havien utilitzat en el robatori.

Dies més tard, el 29 de maig, es va cometre un altre robatori amb intimidació en un comerç del Masnou, en què el lladre va amenaçar la treballadora amb una presumpta arma de foc. En aquesta ocasió, la víctima, en tenir el lladre a prop, va adonar-se que la pistola era de joguina i no li va voler donar els diners. El lladre va forcejar amb la treballadora fins que es va endur els diners de la caixa.

El 17 de juny, pels volts de les 16.30 h, es va produir un altre robatori violent en una farmàcia d’Alella amb el mateix procediment. Va amenaçar la treballadora amb l’arma i li va exigir diners i va marxar.

Finalment, el 9 de juliol es va cometre un altre robatori d’idèntiques característiques en un comerç de Premià de Mar. Dos dels testimonis del fet van seguir de lluny el lladre i quan van veure un cotxe de Mossos d’Esquadra van alertar-los de la situació. Els mossos van iniciar una recerca amb altres patrulles i van localitzar al presumpte autor poc després.

Els testimonis van reconèixer l’home retingut com l’autor del robatori violent. L’home va ser detingut per aquell fet concret. A més, els agents amb la col·laboració de la Policia Local de Premià de Mar van localitzar la roba que duia l’arrestat i l’arma simulada de la que s’havia desfet poc abans.

Els agents de la Unitat d’Investigació de Premià de Mar van relacionar els quatre fets amb el mateix autor, ja que la descripció coincidia i el modus operandi era el mateix.

L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró el dia 12 que va decretar el seu ingrés a presó.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles