19.4 C
Badalona
jueves, mayo 2, 2024
spot_img

Badalona porta a aprovació del Ple municipal suspendre durant un any l’atorgament de llicències per a les activitats relatives als jocs d’atzar i sales d’apostes

Badalona portarà a aprovació del Ple municipal, que s’ha de celebrar el pròxim dimarts 27 de juliol, suspendre durant un any l’atorgament de llicències per a les activitats relatives als jocs d’atzar i sales d’apostes. Concretament, la proposta de suspensió fa referència a l’atorgament de llicències i admissió de comunicats per a l’exercici de les activitats relatives als jocs d’atzar. També a l’atorgament de llicències o títols habilitants per fer obres destinades a l’obertura o ampliació de locals o edificacions destinats a aquestes activitats, així com d’instal·lació o ampliació d’activitats i usos i d’altres autoritzacions municipals per a la implantació de les activitats de jocs d’atzar. 

L’objectiu d’aquesta suspensió és fer un replantejament i una ordenació dels establiments de joc on es realitzen apostes a la ciutat, tenint en compte que en l’actualitat Badalona no compta amb un nombre elevat d’aquest tipus d’establiments. 

Per a l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol: “tot i que en aquests moments no tenim moltes sales d’apostes a la ciutat, si s’aprova en el Ple aquesta suspensió ens permetrà disposar de tot un any per fer un replantejament de la situació dels establiments de jocs d’atzar a Badalona i treballar en la seva ordenació”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles