15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

La Biblioteca de Can Casacuberta reobrirà a finals de la tardor un cop enllestides les obres de reparació i condicionament integral que ja han començat

La Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta tornarà a obrir les portes aquesta tardor un cop finalitzin les obres de condicionament integral que porta a terme l’Ajuntament i que ja han començat. Així ho ha anunciat avui l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, qui ha visitat la biblioteca amb la regidora d’Educació, Cultura i Joventut, Amanda Feria. 

Les obres de reparació i condicionament per solucionar totes les deficiències de la biblioteca Can Casacuberta i l’Espai Betúlia suposen una inversió de 315.000 euros i han de permetre, segons ha explicat l’alcalde, “dignificar i poder tornar a obrir aquest equipament sense que s’hagi de tancar de manera intermitent per diversos problemes i deficiències com succeïa abans”. L’alcalde ha afegit que “una de les nostres prioritats i un dels compromisos per al pròxim mandat serà abordar una reforma integral de la biblioteca i adequar-la, respectant la seva estructura singular, a les necessitats del segle XXI”. 

Les obres de reparació i reforma de Can Casacuberta afecten bàsicament als canvis de calderes, a la substitució del sistema de climatització, a les reparacions a la coberta per evitar filtracions d’aigua, a l’adequació de la instal·lació als sistemes contra incendi, reconversió del muntacàrregues en un ascensor accessible, reparacions de les portes i altres actuacions com ara millora de punts de llum o l’augment dels punts d’endolls per facilitar als usuaris la connexió als ordinadors portàtils. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles