21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Els barris del Gorg, Can Claris, Congrés, Raval i la Mora, del Districte 5, recuperen l’oficina del Servei Bàsic d’Atenció Social (SBAS) després d’estar gairebé cinc anys tancada

Els veïns i les veïnes dels barris del Gorg, Can Claris, Congrés, Raval i la Mora, del Districte 5, han recuperat l’oficina del Servei Bàsic d’Atenció Social (SBAS). Aquest servei ha reobert als baixos del Palau Municipal d’Esports de Badalona, a l’avinguda d’Alfons XIII, núm. 114, seu també del Districte 5. Després de tancar l’1 de novembre de 2016 els serveis d’atenció social es van traslladar i eren compartits amb el Districte 1, al carrer de Jaume Solà, al barri de Coll i Pujol.  

Aquest migdia l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el regidor de Serveis Socials i Participació, Miguel Jurado, i la regidora de Ciutadania i delegada del Districte 5, Florència Badia, han visitat les noves instal·lacions de l’SBAS. En aquest servei hi treballen 7 persones i disposen de dos despatxos per a les atencions individualitzades. L’SBAS disposa actualment de 2 educadores, 2 treballadores socials, 1 integrador laboral, una administrativa i una cap. 

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat després de visitar l’SBAS 5 que: “avui és un dia important, hem pogut tornar a apropar els serveis socials als veïns i les veïnes d’aquests cinc barris sense que hagin de patir les molèsties de desplaçar-se al centre, aquest govern municipal té com una de les seves prioritats continuar apropant els serveis als veïns”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles