16.9 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

L’equip de futbol americà Badalona Dracs rep el reconeixement de la ciutat a la seva exitosa trajectòria esportiva

L’equip de futbol americà Badalona Dracs ha rebut aquest vespre un reconeixement institucional pels seus èxits i per la seva trajectòria esportiva. L’acte ha tingut lloc a la plaça de la Vila, davant l’Ajuntament, amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, del 1r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àrea d’Esports, Juan Fernández, i d’una representació de regidors i regidores dels diversos grups municipals de l’Ajuntament de Badalona, així com de tècnics i directius de l’equip. 

El reconeixement coincideix amb la consecució aquest mes de maig per part de l’equip Badalona Dracs del seu cinquè títol consecutiu de la Lliga Nacional de Futbol Americà (XXVII Spanish Bowl) i l’onzè en la seva història. Aquest equip de futbol americà, fundat l’any 1987, és el degà d’Espanya i el club que més títols ha guanyat. 

A banda del vessant esportiu, amb equips masculins i femenins des de sèniors fins a menors d’11 anys, l’any 2019 va néixer el projecte de formació Dracs Academy, per a nens i nenes, on es dona importància no només al progrés esportiu, sinó també el desenvolupament integral dels infants, en contacte amb les escoles de la ciutat i introduint jocs com el Flag Football per a nens i nenes d’entre 5 a 15 anys. 

Durant l’acte, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha fet lliurament d’una reproducció d’una àmfora romana, com a símbol de la ciutat, al capità del primer equip i un record commemoratiu per als equips dels més petits pels èxits de la temporada. Per la seva banda els jugadors de l’equip de Badalona Dracs l’han lliurat una pilota signada per tots. 

En el seu discurs l’alcalde s’ha compromès a condicionar les instal·lacions i a habilitar les grades del camp municipal de Montigalà perquè pugui acollir els partits dels Badalona Dracs “com està previst en el projecte conjunt de pressupost que està acordat amb el grup municipal socialista”. Garcia Albiol ha afegit que “després de 30 anys a la ciutat i portant el nom de Badalona als llocs més alts, s’ha demostrat que sou un projecte guanyador i que ens recorda que a Badalona no només hi ha bàsquet i futbol, sinó que també hi ha futbol americà” i ha acabat afegint que “aquest és un reconeixement als vostres campionats, però també, i és molt important, a la feina social que feu diàriament i des de la base”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles