14 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

El Govern municipal presenta la proposta de pressupostos ordinaris a la Federació Empresarial de Badalona

El Govern municipal continua treballant per tenir el màxim consens possible en la proposta dels pressupostos ordinaris de l’Ajuntament de Badalona que s’han de portar a aprovació del Ple. En aquest sentit,  avui dimarts a la tarda l’alcalde Xavier Garcia Albiol i la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, s’ha reunit amb diversos representants de la Federació Empresarial de Badalona (FEB) a l’edifici del BCIN per presentar-los la proposta i recollir els seus suggeriments.  

Després de la trobada, la regidora Cristina Agüera ha destacat la bona sintonia de la reunió i ha explicat que “hem pogut traslladar als representants de la FEB les línies més importants de la nostra proposta pressupostària, que busca el màxim suport i que té el pla de reactivació econòmica que hem consensuat amb tots els actors de la ciutat com un dels eixos principals”. La regidora ha considerat “que és molt important que aquests comptes tirin endavant per poder aplicar tan aviat com sigui possible mesures que permetin reforçar la plantilla municipal i facilitar la promoció econòmica a la ciutat”.  

Per la seva part, el president de la FEB, Josep Maria Puente, ha insistit en la necessitat “d’aprovar uns pressupostos ja per poder fer front a la situació provocada per la Covid-19 i adaptar la ciutat als canvis que s’han accelerat amb la pandèmia”. Puente ha destacat “la importància de la digitalització i l’augment dels recursos municipals per abordar els reptes del futur a Badalona”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles