25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Els comerços de Badalona obriran aquest dimarts 11 de maig festivitat de Sant Anastasi

El proper dimarts 11 de maig, festivitat de Sant Anastasi, els establiments comercials de Badalona podran obrir en horari habitual emparats en la suspensió per part del Tribunal Constitucional de l’article 37 de la Llei 18/2017 de Comerç, Serveis i Fires sobre les limitacions dels horaris comercials. 

Aquesta autorització és fruit de les peticions que diferents col·lectius comercials de la ciutat han fet arribar a l’Ajuntament argumentant la baixada de facturació que estan patint des de fa un any a conseqüència de la pandèmia provocada per la Covid-19. 

La regidora de l’Àrea de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran, valora “molt positivament aquesta possibilitat perquè suposa una ajuda molt directe cap al comerç de la ciutat”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles